Last van prestatiedruk, paniek, piekeren?

Je “moet” een target of een examen halen, of aan andere verwachtingen voldoen. Je weet niet hoe. Je blokkeert op de verkeerde momenten. Je bent bang voor mislukking. ‘s Nachts houdt deze angst je wakker. Je ligt te piekeren en komt er niet uit. Je mist zelfvertrouwen. Er komt niet uit wat in je zit.

Het kan ook anders. Radicaal anders. Dat voelt eerst heel spannend en oncomfortabel. Maar het werkt wel. Door anders tegen je situatie aan te kijken, door op te zoeken wat jij zelf nu eigenlijk wilt en kleine stappen in die richting te zetten, door te doen en daarmee je eigenwaarde te ervaren, kom je er doorheen en kom je weer in beweging.


Volg het traject: Je basis vertrouwen

In 5 één-op-één gesprekken, met een minimale tussentijd van 2 weken, ga je terug naar je eigen basis. Je krijgt inzicht in je eigen kwaliteiten (en valkuilen). Je wordt je bewust van je waarden en overtuigingen. Door middel van interventies, oefeningen en opdrachten formuleer je vanuit eigen autonomie het antwoord op de vraag wat jij nu werkelijk zelf wilt.