Last van een dreigende burn-out?

Je hebt het zo druk in je leven, dat je de regie kwijt bent. Je bent vooral bezig met overleven. Je kiest uit nood voor korte termijn oplossingen, waarvan je eigenlijk wel weet dat ze alleen tijdelijk verlichting geven. Je zit in een vicieuze cirkel en je ziet geen kans om je op te laden. Het is moeilijk om nog ergens echt blij mee te zijn of ergens van te genieten. Je hebt voortdurend het gevoel dat je eigenlijk iets anders moet doen, dat je tekortschiet.

Het kan ook anders. Radicaal anders. Dat begint met een eerste stap. Het besluit dat het zo echt niet verder kan. Door met andere ogen naar je eigen situatie te kijken, door te leren wat je tegenhoudt en op te zoeken wat jij zelf nu eigenlijk wilt, door dit ook echt te gaan doen, krijg je je eigenwaarde terug. Zo komt je energie weer in balans en krijg je weer zin in je leven.

Volg een traject: Balans in je leven

Het aantal één-op-één gesprekken dat je nodig hebt bepalen we samen. Het zullen minimaal 5 en maximaal 15 gesprekken zijn, met een minimale tussentijd van 2 weken. Het wordt maatwerk. Je maakt eerst helder wat je zelf wilt. Je leert je eigen verlangen en behoeften serieus te nemen. Vervolgens gaan we hiermee aan de slag. Iedere ontmoeting zet je een nieuwe stap op de leercurve*. Door middel van interventies, oefeningen en opdrachten krijg je weer zin in je leven en komt je energie weer in balans.